Thursday, 16 January 2014

Assalammualaikum and hai to all my friend :-)

Hampir dua minggu lebih sudah berlalu ,, haaihhh perasaan sayang terhadap dia tetap ku tanam dalam hati ku .. dah start cuti dah diaa kan .. kenapa sekarang susah nak oncall macam sebelum nie ? hmm ,, ntah laa aku pun tak tahu kenapa sekarang dia susah sangat nak jawab .. tapi apa pun alasan yang dia beri dan jelaskan pada aku ,, aku tetap percayakan dia ..

jumpa ?? entah ,, dia cakap dia tak dapat jumpa aku .. aku pun tak tahu nak cakap apa ,, dah kalau itu yang dia cakap , tak apa laa ,, faham .. nak buat macam mana kan ,, takkan nak paksa pula .. aku cuma harap satu jer ,, satu hari aku akan jumpa dia tak kira laa sekejap atau beberapa minit . tak apa laa , aku tak kan paksa ,, aku akan tunggu sampai bila bila demi dia .. insyaallah ...

rindu ?? of course i really miss dia ,, lama sangat tak borak borak .....

see next pages .. Daaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!