Saturday, 12 October 2013

CUTI RAYA HAJI DI PENUHI DENGAN ASSIGNMENT !!!

Assalamualaikum guys ! i really miss you babyy blogger ..
yeeahhh aku balik awal raya haji niey ,, gila tak awal ? hari khamis habis jer kelas terus aku balik Kulai ,, serOnOk bhaiii !! HEhe ,, dan si Dia pulak balik hari nieyy ( 12 October 2013 ) jam 1.45p.m..
alhamdulillah Dia dah pun sampai Johor dengan selamat .. Rasa dekat jer bila Dia balik JB walaupun tak jumpa..hehe *smile for this ..

Next part , about cuti raya haji .. ermm ,, cuti raya haji aku di penuhi dengan melengkapkan assignment CARGO OPERATION AND SUPPLY CHAIN MANAGEMENT ...
tak seronok sangat-sangat ... masa cuti raya itu hari di penuhi dengan membaca sebab nak final exam sem 2 ,, niey di penuhi dengan assignment ,, tak lengkap beb tidur aku ,, sentiasa risau tentang assignment .. pehhh sort sem menggila beb ...

28 hari bulan pulak start final exam SEM 3 !!! fuhyooooo ! cepat gilaaa ,, sedar tak sedar dah nak SEM 4 .. pehhh SENIOR menjadi-jadi laaa .. bermaksud semakin sibuk ,, bukannya enjoyy .. tapi kesibukkan aku nanti tue aku takkan lupakan si Dia .. Dia always in my memory even i'm busy ..
bawah niey aku akan sediakan jadual FINAL EXAM AKU .. pehhh dahsyatt ! sebaik tiga subjek jerr beb .. oke laa babbyy blogger ,, nak start Assignment niey ,, kang tak siap ...

FINAL EXAM 28 OCTOBER 2013 UNTIL 30 OCTOBER 2013 !!
SUBJEK AKU :
1.CARGO OPERATION
2.INTRODUCTION SUPPLY CHAIN MANAGEMENT
3.INNOVATION OF PORT BUSINESS

:: OK laa guyss,,, ngantokkk dahhh ... assalamualaikum and selamat malam ...