Wednesday, 6 November 2013

SERAHKAN NYA PADA TAKDIR ....

Haii my baby blogger ,, rindu ku padamu terlalu kuat dan hanya engkau yang dapat rasakannya ,, percaya laa semua nie ikhlas dari ku .. baby blogger aku nak cerita kat kau nie ,, kau dengar ye , jangan tidur tau ,, hehe … baby blogger cinta ku ini benar – benar tulus untuk dia ,, setelah enam bulan kami melalui hidup nie bermacam – macam dah kami lalui .. Walaupun dia jauh di mata ini tapi aku tetap merasai yang dia sentiasa ada depan mata dan yang penting dia selalu ada di hati ku ini .. Janji ?? yaa semuanya aku berjanji pada dia ,, seperti mana yang aku janji itu ,, aku takkan lupa ,, aku sanggup korbankan diri aku demi dia sebab aku terlalu sayang kan dia ,, dia pernah kata dekat aku ‘kita serahkan ini semua pada takdir’.. kalau di takdirkan kita selamanyaa macam nie kan ,aku relaa baby blogger .. asalkan dia ada dengan aku ,, dia selalu happy dengan aku ,, dia is everythings for me .. aku akan jaga dia sebaik mungkin ,,  ‘’ kalau kita duduk serumah nanti kan , akan ku jaga segalanyaa .. ‘’ the word is important for my life …

Kadang – kadang aku dan dia selalu cipta satu angan – angan dan cita – cita .. aku harap semua nie akan terjadi even lambat .. tak apa ,, aku tetap menunggu dirimu di sana .. dan seperti yang dikatakan segalanya hanya takdir yang menentukan … *airmata ku meleleh ,, kenapa ?? kenapa ?? aku rinduu dekat diaa ,, selalu oncall selalu texting selalu contact tetap rindu ini akan muncul pada dia ..
 (  baby kalau baby belah jantung nie , baby mesti akan nampak semuaa word dan kasih sayang saya pada awak baby … I need you every time .. ) *laju airmata nie jatuh ditambah lagu seadanya aku oleh nubhan .. kesat airmata nie .. insyaallah satu hari nanti kita jumpa ok :-)
Haaa ,, aku cuti dua bulan nie aku rasa duduk rumah jerr kot .. sambil tue jadi orang gaji hehe .. lagi pun mama tak sihat laa sekarang ,, always sick ,, aku masa kat kolej kalau dengar jer mama tak sihat mulaa laa aku jadi tak tentu hala ,, semua benda aku buat tak menjadi .. so that why ,, aku nak jaga laa mama .. risau sangat .. bab kerja ? hmm siapa yang ta nak kan ,, siapa yang tak nak duit kat tangan .. hmm ,, tak apa laa even kakak aku semuaa tanya kau tak kerja ude cuti dua bulan aku always silent .. biar laa ,, aku tak pernah minta duit korang .. aku tahu kakak aku semua tak suka ambil bidang nie ,, lagi lagi dia orang dapat tahu management yang macam yall .. hmm ,, ntah laa ,, actually problem with family selalu jer ada .. tak pernah tak ada .. kadang – kadang tue aku rasa macam nak stop study ,, give up !! give up !! but I’m always try tue wake up dengan semua nie ,, aku pun penat laa nak dengar kakak aku semuaa bebel tak tentu pasal ! yang cuma faham aku DIA , MAMA , ABAH AND ANGAH ! angah nie ada tanya aku cukup tak wang ,, tapi aku macam biasa tetap kata cukup walaupun tak .. hmm tak apa laa .. aku dah biasa dari kechik macam nie .. hmm baby blogger thanks jadi tempat aku luahkan semua nie !


Teringin sangat baby blogger nak bagi dia sesuatu yang boleh dia selalu pandang , selalu ingat ,, selalu ada dengan dia kemana dia nak pergi .. tapi ,,, hmmm insyaallah satu hari nanti aku mampu memiliki dan beri pada dia .. amin .. *smile + airmata jatuh
erm ,, dia pernah tanya aku , aku suka apa .. haa aku suka macam – macam .. hehe ,, sebenarnya dia pun dah cukup untuk aku ,, aku tak mau minta tue semua ,, dia sudah cukup ..
hmm,, *nguap ,, huaaaa alahaiii mata niee ,, tahu perut niee sakit sabar laa ,, baru nak cerita panjang – panjang tapii tak mampu sebab perut mulai sakit balikk ouhh .. oke laa assalamualaikum dan sampaikan salam rindu ku pada dia ye baby blogger muahhhh !